Food

Menukaart
Reserveren t/m 9 p
Reserveren vanaf 10 p
Catering


Thought

Nieuws & Acties
Samenwerking
Dara Gift Card
Werken bij
Over Dara
Contact

Werken bij


Gemotiveerd en gedreven om te leren? Dan is Dara het ultieme bedrijf om te werken. Het jonge dynamische team van Dara ontvangt graag enthousiaste collega’s. Ben jij geïnteresseerd? Meld je dan aan via het sollicitatie formulier.

---

Dara is op zoek naar gedreven bediening (wijklopers/bar) & catering medewerkers. Hou je er van om op podium te staan? Kun jij dat met een lach? Goede kans dat we jou zoeken.

Bij Dara gaat het in de eerste plaats om gastvrijheid, we willen de gast een unieke avond bezorgen of daar in ieder geval aan bijdragen. Een extra stapje harder lopen, een leuk gesprek met de gast of een foto maken van het gezelschap (+jezelf) hoort daar allemaal bij. 

Past dit helemaal bij jou? Stuur dan je motivatie en C.V. naar sjors@dara.nl of vul het sollicitatie formulier in bovenaan de pagina.

---

De keukenbrigade is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok! Een jong en dynamisch team onder leiding van chef Tim Dorrestijn. Ben jij enthousiast? Solliciteer dan direct via het formulier of stuur je motivatie en cv naar tim@dara.nl

Wat ga je doen? De taken die je in onze keuken gaat uitvoeren zijn prestatiegericht. Zo werk je mee aan de mice en place, gerechten bereiden en meegeven en eventueel helpen met het bedenken van nieuwe gerechten. Naast het koken zul je meewerken in de dagelijkse processen zoals; opruimen, schoonmaken en het bewaken van de hygiëne.
Wat biedt Dara jou? Veel verantwoordelijkheid in een gezellig jong en dynamisch team met goede doorgroeimogelijkheden!
Deze kwaliteiten heb jij: Flexibel, gepassioneerd, géén 9-5 mentaliteit, je houdt van koken, resultaatgericht en leergierig.